Grootschalige en professionele projecten

Wij van Optimum Rolluiken hebben ons ontwikkeld tot erkende en toegewijde specialist in het monteren van kleine, middelgrote en grootschalige kozijnprojecten. Van A tot Z faciliteren wij uw project. Allereerst inventariseren en onderzoeken wij het project, bespreken uw wensen en werken een offerte en plan uit. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de  gebruikers van uw onroerend goed. Hierbij zijn heldere afspraken en een transparante communicatie van belang.
Onze producten zijn betaalbaar en van een hoogwaardige kwaliteit waar uw gebruikers jarenlang plezier van hebben. Wij leveren en monteren kunststof/houten/aluminium kozijnen en deuren en rolluiken en screens (op zonne/solarenergie waardoor er niet aan de electra in een woning gewerkt hoeft te worden).

Woningbouw Corporaties

Woningcorporaties zijn voor ons een gewaardeerd partner. Wij hebben ruime ervaring in de corporatiewereld en weten precies welke belangen er aan de zijde van verhuurder en huurder-gebruiker spelen. We werken aan projecten van verschillende omvangen (zowel groot als klein) en bieden u uitstekende en duurzame producten die jaren lang mee gaan. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van duizenden hoogwaardige kozijnen, deuren, rolluiken en screens in talloze woningen en appartementen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en samen zullen we mooie resultaten bereiken voor u en uw bewoners.

Verenigingen van Eigenaren

Bij Optimum Rolluiken ligt de nadruk op het leveren van kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten en een heldere en prettige samenwerking met bewoners en betrokkenen. Zo verzorgen wij vrijblijvende presentaties bij VVE vergaderingen en/of aan het bestuur van een VVE. In het offerte traject inventariseren wij het gehele werk en maken een offerte en werkplan. Deze kunt u vervolgens vergelijken met offertes van onze gewaardeerde collega’s. Bij gunning wordt het plan definitief besproken met het bestuur en vervolgens de bewoners. Van start tot einde begeleiden wij het proces. Van inmeten tot plaatsen en van afvoer tot de gehele afwerking. Tijdens het proces zijn we altijd bereikbaar en zorgen voor snelle communicatie met alle betrokkenen, gebruikers en bewoners.

Bouwebedrijven

Ook voor aannemers en bouwbedrijven zijn wij een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren nagenoeg alle soorten kozijnen, deuren, rolluiken en screens. Daarnaast weten wij exact hoe een project qua tijdsspanne loopt en trachten hier zoveel mogelijk in het proces op een correcte wijze deel te nemen. Hierbij overleggen wij met en uw onderaannemers. En hebben ervaring in zowel nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare partners

Custom ontwerp

Professionals met aandacht

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Optimum Rolluiken is altijd de juiste keuze als het gaat om kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze experts.

welkom@optimumrolluiken.nl
043 – 205 7917
Rijksweg 228
6271 AH Gulpen    Waar gaat uw vraag over?