ALLES OM EN RONDOM HET HUIS

Ook voor garagepoorten en rolluiken kunt u terecht bij Optimum Rolluiken. Natuurlijk leveren we ook hierbij maatwerk, een uitstraling die past bij uw woning én specificaties die voldoen aan uw wensen. Wat dacht u van rolluiken die u met uw smartphone bedient of op zonne-energie werken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Door goed te luisteren naar uw wensen, komen we altijd tot het mooiste resultaat voor uw woning. Binnen budget, beste kwaliteit, tijdig geleverd en zorgvuldig gemonteerd.

ROLLUIKEN

Onze prachtige selectie rolluiken zorgen voor een verhoging van de isolatiewaarde, werken inbraak vertragend, en helpen tegen koud en geluiden. Er zijn veel opties qua ronde of vierkante rolluik kast, elektrisch of handmatig te bedienen en vele kleurvariaties. Ook leveren wij rolluiken die werken op zonne-energie waardoor er in de woning niet aan electra hoeft worden gewerkt. 7 jaar garantie op motor, batterij en paneel. Laat u verassen door een keur aan mooie producten.

 

HORREN – RAAMDECORATIE – ZONWERING – SCREENS

Laat u verassen door een breed scala aan hoogwaardige en prachtige producten. Ons team informeert u graag over de opties. Hierbij bespreken wij bij u thuis de mogelijkheden en opties.

In de zomer is een comfortabele binnen temperatuur niet altijd vanzelfsprekend. Daarom vormen onze buitenscreens een waar thermisch schild waarmee u uw interieur optimaal koel kunt houden. Met een screen aan de buitenkant beschermt u tot wel 6 keer beter tegen de warmte dan met een zonnescherm aan de binnenkant. Ook in hartje zomer van uw interieur genieten is geen luxe meer met onze zonweringen.

hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare partners

Custom ontwerp

Professionals met aandacht

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Optimum Rolluiken is altijd de juiste keuze als het gaat om kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze experts.

welkom@optimumrolluiken.nl
043 – 205 7917
Rijksweg 228
6271 AH Gulpen    Waar gaat uw vraag over?